Pepe Rosso: Η απόλαυση, έρχεται πλέον και στο σπίτι σας με ένα τηλέφωνο

Πως θα σας φαινόταν μια λαχταριστή και καυτή πίτσα, να φτάσει στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα; Το Pepe Rosso πλέον το κάνουν πραγματικότητα, μέσω της νέας υπηρεσίας delivery...

 

Τo Pepe Rosso είναι πλέον κοντά σας με έναν διαφορετικό τρόπο για να σας μεταφέρει τις υπέροχες γεύσεις του στην άνεση του σπιτιού σας.

 

Χαρίστε στον ουρανίσκο σας μια γευστική πανδαισία με πιάτα όπως το μπιφτέκι Pepe Rosso, ένα ζουμερό και παραδοσιακό μπιφτέκι σχάρας με σπαγγέτι και κόκκινη λαχταριστή σάλτσα, τα χοιρινά σκαλοπίνια με σάλτσα αρωματικών πιπεριών, το νόστιμο και υγιενό φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα μανιταριών, τα φρέσκα ζυμαρικά Panzzeroti porcini, γεμιστά με μανιτάρια σε λευκή σάλτσα, παρμεζάνα και λάδι τρούφας! Όσο για τις πίτσες; Δεκαπέντε ξεχωριστές και υπέροχες διαφορετικές γεύσεις έρχονται σπίτι σου, για να σε εθίσουν στην απόλαυση!

 

Και οι σαλάτες όμως, είναι φρέσκιες και χορταστικές και συνοδεύουν κάθε γεύμα. Εκτός από τις κλασσικές Ceacar's και ρόκα παρμεζάνα, κάνε την υπέρβαση και γεύσου την σαλάτα Pepe Rosso. Πράσινη σαλάτα με σταφίδες, γκοργκοντζόλα, αχλάδι και vinaigrette εσπεριδοειδών. Τέλος, αν θες να φας κάτι διαφορετικό, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ριζότο γαρίδας με σάλτσα γαρίδας χυλωμένες σε παρμεζάνα και φρέσκο βούτυρο.

 

Μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας γεύσεις στη σελίδα του Pepe Rosso. Φυσικά, το κατάστημα, έχει λάβει επιπρόσθετα μέτρα για να εγγυηθεί ότι θα φτάσει το γεύμα σας σε οποιαδήποτε περιοχή του Λουτρακίου και της Περαχώρας, με απόλυτη ασφάλεια και εξασφαλισμένη υγιεινή.

 

Παραγγείλτε το αγαπημένο σας πιάτο, σήμερα κιόλας!

 

● Pepe Rosso

παραλία Λουτρακίου

Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2 (δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2744066656 (Ώρες delivery 14:00 - 00:00)

Facebook: https://www.facebook.com/PepeRossoLoutraki