ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ:Aίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση των μηχανημάτων

Καλούνται οι κάτοχοι ιδιωτικών μηχανημάτων και οχημάτων όπως καταθέσουν μέχρι και την 4η Δεκεμβρίου 2020 αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση των μηχανημάτων τους. Τα εν λόγω μηχανήματα, θα απασχοληθούν από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κορινθίας, στις έκτακτες ανάγκες (π.χ.: πλημμύρες, φωτιές, κατολισθήσεις, καταπτώσεις, χιονοπτώσεις κλπ.) -που τυχόν προκύψουν- κατά το έτος 2021.

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση των μηχανημάτων τους θα αναφέρει απαραίτητα τα κάτωθι στοιχεία:

α) Επωνυμία επιχείρησης, β) ΑΦΜ επιχείρησης, γ) έδρα επιχείρησης (δ/νση), γ) τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό & φαξ) δ) e-mail ε) εκπρόσωπο επιχείρησης με τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό) και θα συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Φωτογραφία του Μηχανήματος/οχήματος, που να φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας του.

2. Φωτοαντίγραφο της Άδειας κυκλοφορίας του Μηχανήματος/οχήματος

3. Φωτοαντίγραφο του αποδεικτικού καταβολής τελών κυκλοφορίας

4. Φωτοαντίγραφο Ασφάλισης του Μηχανήματος/οχήματος.

5. Φορολογική Ενημερότητα επιχείρησης.

6. Ασφαλιστική ενημερότητα επιχείρησης.

7. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου ΚΤΕΟ, όταν υπάρχει υποχρέωση. 8. Φωτοαντίγραφο Άδειας Χείριστού(-ών) των μηχανημάτων έργων. 9. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86, ότι τα (1), (2), (3), (4), (6) φωτοαντίγραφα είναι ακριβής 

αναπαραγωγή των πρωτοτύπων. Όλα τα παραπάνω (1, 2, ..... και 9) δικαιολογητικά θα υποβληθούν μέσα σε φάκελο, ο οποίος θα συνοδεύεται από την αίτηση του ενδιαφερόμενου με βεβαίωση γνησίου υπογραφής. Η κατάθεση/αποστολή του φακέλου με την αίτησή του, θα γίνει στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κορινθίας, δ/νση: Κροκιδά 2, Κόρινθος, Τ.Κ.: 20131 και συγκεκριμένα στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας (γραφείο 11). 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ. ΓΚΙΟΛΗΣ