Πλήθος κόσμου στην κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Λουτράκι (Εικόνες)

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και έδωσε δυναμικό παρών στην ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο Λουτράκι, που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή (12/4), το βράδυ, στην Πλατεία ΟΣΕ. 

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση:

 

"Την Παρασκευή 12 Μαΐου το Λουτράκι έδειξε τον δρόμο για την πραγματική ΑΛΛΑΓΗ. Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικά το παρών στην μεγάλη, ανοιχτή, προεκλογική συγκέντρωση, όπου μίλησαν οι υποψήφιες βουλεύτριες και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο νομό Κορινθίας.

 

Ο Γιώργος Δέδες, πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Έργων,

 

η Μαρία Θελερίτη, πρώην Βουλεύτρια, σύμβουλος ανάπτυξης ΟΤΑ,

 

η Έλενα Κονομόδη, δικηγόρος,

 

η Τζένη Σουκαρά, δημοσιογράφος,

 

ο Γιώργος Τσόγκας, πρώην Βουλευτής, δικηγόρος

 

ο Γιώργος Ψυχογιός, Βουλευτής, δικηγόρος, μίλησαν για όλα.

 

Την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, τα προβλήματα που αυτή δημιούργησε και στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ειδικά για την ανυπαρξία έργων της κυβέρνησης της ΝΔ στην περιοχή και την καπηλεία εκείνων που έγιναν ή βρίσκονται σε εξέλιξη, αφού οποιοδήποτε μεγάλο έργο έγινε επί διακυβέρνησης της ΝΔ, ήταν έργο ψηφισμένο και δρομολογημένο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο προαστιακός, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η αποκατάσταση των Καταρρακτών, τα αντιπλημμυρικά έργα κλπ.

 

Μίλησαν για το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ που υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τους πολίτες στις 21 Μαΐου.

 

Με πάθος, με δύναμη, με ελπίδα,

 

ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ"