Πνευματικός: «Ο κ. Νανόπουλος δεν γνωρίζει βασικά πράγματα»

Ξεκάθαρη απάντηση στον Βασίλη Νανόπουλο σχετικά με τα αίολα επιχειρήματα που διακινεί με αφορμή την διακοπή των εργασιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης και κομποστοποίησης έδωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέκος Πνευματικός, 

 

Σχετικά με τον ισχυρισμό του ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες άδειες για την ανέγερση του εργοστασίου, ο Δήμαρχος Κορινθίων ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει δίνοντας στη δημοσιότητα τους αριθμούς πρωτοκόλλου για την έγκριση των αδειών ενώ έκανε έκκληση:

 

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση συνειδητά ή ασυνείδητα να παίζει το παιχνίδι άλλων και να βλάπτει τα συμφέροντα του Δήμου».

 

 

Εν συνεχεία, ο Αλέκος Πνευματικός τόνισε ότι ο Βασίλης Νανόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αυτή η περιοχή είναι βιοτεχνική – βιομηχανική ζώνη και έχει χαρακτηριστεί ως τέτοια αφού δεν υπάρχει κανένα απολύτως σημείο που να έχει χαρακτηριστεί αρχαιολογικός χώρος.

 

Καταληκτικά, ο Δήμαρχος Κορινθίων αναφέρθηκε σε άλλο ένα ζήτημα που έθιξε ο Βασίλης Νανόπουλος σχετικά με τον Γενικό Πολεοδομικό.

 

Μεταξύ άλλων ο Αλέκος Πνευματικός ανέφερε:

 

«Είναι λυπηρό μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να πηγαίνουν κόντρα στον Δήμο. Τι ακριβώς επιθυμούν; Να μην υπάρχει θεσμοθετημένη βιοτεχνική και βιομηχανική ζώνη στον Δήμο και να υπήρχε το παλιό σύστημα που ο καθένας μπορούσε οπουδήποτε να χωροθετήσει και να λειτουργήσει μια βιομηχανική μονάδα, ενώ σήμερα υπάρχει μια τάξη; υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κορινθίων.