Ποιοί έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του νέου ιατρείου του Δημήτρη Βασιλείου (Φωτορεπορτάζ)

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου, τα εγκαίνια του νέου ιατρείου του Νευροχειρουργού Δημήτρη Βασιλείου στο Λουτράκι (Ελευθερίου Βενιζέλου 70).

 

Το «παρών» στην εκδήλωση των εγκαινίων, έδωσαν φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες του γιατρού, αλλά και άνθρωποι του πολιτικού, ιατρικού και επιχειρηματικού κόσμου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων αλλά και της Κορίνθου, για να μεταφέρουν δια ζώσης τις ευχές τους στο νέο ξεκίνημά του στην πόλη του Λουτρακίου.

 

Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου, π. Νικόλαος Βασιλόπουλος, ενώ με το πέρας αυτής, παρετέθη πλούσιος μπουφές για όλους τους προσκελημένους.

 

Μεταξύ των παρευρισκομένων, ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Σπύρος Ράτης, οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης Κώστας Λογοθέτης, Γιάννης Καραπανάγος και Κωστής Ζερβός, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μουζάκης, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Δημήτρη Βασιλείου "Ώρα για Δράση", Βασίλης Βασιλείου, αλλά και μέλη τόσο του δημοτικού συνδυασμού του γιατρού όσο και από άλλες παρατάξεις.

 

Για την ιστορία, το φλουρί, έπεσε στο γιατρό Δημήτρη Βασιλείου, επιτυχία που όμως "αμφισβητήθηκε" από πολλούς!!!

 

Το νέο, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, ιατρείο του Νευροχειρουργού Δημήτρη Βασιλείου, βρίσκεται στο Λουτράκι, στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 70, εκεί που ήταν παλιότερα τα γραφεία του ΟΑΕΔ.

 

Δείτε φωτογραφίες: