Ποιος θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ για την Κορινθία;

«Δίνουν και παίρνουν» στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής οι παρασκηνιακές διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα «διά παν ενδεχόμενο».

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του βασικού κορμού των υποψηφιοτήτων -σε ποσοστό 60-70%- αναμένεται να γίνει στην Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει πιθανότητα στα μέσα Νοεμβρίου.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «τραπέζι» της «Επιτροπής Ψηφοδελτίων» βρίσκονται εκατοντάδες ονόματα, είτε από τις προτάσεις των κατά τόπους τοπικών οργανώσεων είτε μέσω των αυτοπροτάσεων που εκδηλώθηκαν στην ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό.

 

 

Παράλληλα, οι επιτελείς του νέου φορέα φαίνεται να κερδίζουν το στοίχημα της ανανέωσης των ψηφοδελτίων. Για να πάρει μάλιστα σάρκα και οστά αυτή η στρατηγική επιλογή, τόσο τα μέλη της Επιτροπής Ψηφοδελτίων υπό τον Γιώργο Καμίνη όσο και οι στενοί συνεργάτες της επικεφαλής του νέου φορέα είχαν αναλάβει εδώ και καιρό μια «ειδική αποστολή». Να έρθουν σε επαφή με νέους ανθρώπους ώστε να εξεταστεί κατά πόσο τους ενδιαφέρει ή όχι να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής.

 

 

ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τους εν ενεργεία βουλευτές, τους πολιτευτές αλλά και τα παλαιότερα στελέχη, στα ψηφοδέλτια αναμένεται να βρεθούν και νέα πρόσωπα -όχι απαραίτητα ηλικιακά- που έχουν καταξιωθεί κοινωνικά και επαγγελματικά κι έχουν απήχηση στις τοπικές κοινωνίες. Ταυτόχρονα, στις λίστες θα υπάρξουν και πολλά στελέχη που προέρχονται από τις τάξεις της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. 

 

 

Συγκεκριμένα για τον Νομό Κορινθίας υποψήφιος θα είναι πιθανότατα ο 40χρονος Γιάννης Ανδρέου.

 

 

 

 

Πηγή: parapolitika.gr