Πολιτικό "fair Play" από τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο

Σε μια κίνηση που σπανίζει, προχώρησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛΠ-Αγ.Θ., Δημήτρης Πρωτονοτάριος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο Δημοτικό Συμβούλιο της 9ης Φεβρουαρίου 2022. Στη συνεδρίαση αυτή, συζητήθηκε μεταξύ άλλων, το Δελτίο Τύπου του Δημήτρη Βασιλείου, σχετικά με τους "πληρωμενους κονδυλοφόρους". Ειδικότερα, ο Γιάννης Καραπαναγος, ζήτησε από το Δημήτρη Βασιλείου, διευκρινίσεις σχετικά με το ποιούς εννοεί με τον χαρακτηρισμό αυτό, χωρίς όμως να πάρει απάντηση από τον επικεφαλής του συνδυασμού "Ώρα για Δράση ".

 

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος, χωρίς καν να προκληθεί, μοιράστηκε μια ιστορία, για την περίοδο που είχε "κατέβει" υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας. Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον Γιάννη Καραπανάγο, που τότε είχε εκπομπή σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, αποκάλυψε ότι ουδέποτε του ζήτησε ένα ευρώ.

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Σχετικά με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους. Θέλω να δηλώσω το εξής. Όταν κατέβαινα για δήμαρχος το 2006, απ' ότι θυμάμαι, ο μοναδικός που δεν πλήρωσα ούτε ένα ευρώ, ήσασταν εσείς, κύριε Καραπανάγο. Και το λέω ειλικρινά και ντρέπομαι, ειλικρινά το λέω, που εκείνη την ημέρα, το πρώτο πράγμα που σας ρώτησα, είναι πόσα θέλετε. Ειλικρινά το λέω και σας εκτιμώ ιδιαίτερα για αυτό".

 

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος, είχε κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος το 2006 και είχε συγκεντρώσει το 12,5% του εκλογικού σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ