Ποσειδώνας Λουτρακίου: Ανακοίνωσε την επιστροφή Νάσου Χατζηκωνσταντίνου

Το τμήμα Ηandball του Ποσειδώνα Λουτρακίου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Νάσου Χατζηκωνσταντίνου στην ομάδα που ανδρώθηκε χαντμπολικα, έπειτα από απουσία 7 ετών.

 

Ο 25χρόνος playmaker, βασικός συντελεστής σε ομάδες της Handball Premier και πιο συγκεκριμένα σε Αναγέννηση Βύρωνα, Άρη Νίκαιας και Πανελλήνιο καθώς και μέλος των Εθνικών Ομάδων Παίδων Εφήβων και Νέων, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την Ομάδα στην επίτευξη των στόχων της στο πρωτάθλημα της Α2.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην αγαπημένη μου ομάδα στην ομάδα που ανδρώθηκα χάντμπολικα. Επιστρέφω από εκεί που ξεκίνησα, λες και δεν έφυγα ούτε στιγμή. Ακόμα και μετά από 7 χρόνια απουσίας, το κλίμα για μένα θα είναι παραπάνω από οικογενειακό αφού στο Λουτράκι θα συναντήσω παλιούς συμπαίκτες – φίλους αλλά και ανθρώπους του συλλόγου που εκτιμώ.

 

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε, η παρουσία στην ομάδα, του αδερφού μου και του πατέρα μου. Εύχομαι και ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς και να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της», δήλωσε ο Νάσος Χατζηκωνσταντίνου.

 

korinthostv.gr