Προάγγελος πολιτικών εξελίξεων στο Λουτράκι! Η πολιτική σχέση που... "χαλάει" μετά από 11 χρόνια

Την αποχώρηση του συνδυασμού του από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ανακοίνωσε πριν από λίγο με παρέμβασή του στην συνεδρίαση, ο Κώστας Λογοθέτης...

 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά", αφού εξήγησε τους λόγους της απόφασής του, τόνισε καταλήγοντας ότι βρίσκει συμφωνα τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού του, ήτοι τους Θοδωρή Πέτρου και Δημήτρη Δέδε, "ξεχνώντας" να αναφέρει τον Θανάση Μουζάκη!

 

Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Μουζάκης, παραμένει στην συνεδρίαση. Μάλιστα, πριν από λίγο, τοποθετήθηκε επί του συγκεκριμένου θέματος, τονίζοντας ότι "παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο διότι θεωρώ ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που απαιτούν αποφάσεις και μεγάλα θέματα που πρέπει να συζητηθούν. Θέλω λοιπόν, να δώσω με την παρουσία μου εδώ τη δική μου οπτική στα θέματα αυτά. Νομίζω ότι τα θέματα πρέπει να λύνονται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, οπότε δεν θα αποχωρήσω".

 

Είναι φανερό ότι μετά από 11 χρόνια κοινού πολιτικού βίου, Κώστας Λογοθέτης και Θανάσης Μουζάκης, δεν διάγουν και την καλύτερή τους πολιτική φάση!