Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου σε Περαχώρα, Ίσθμια και Αγίους Θεοδώρους

Επισυνάπτουμε το Πρόγραμμα, που καταρτίστηκε σύμφωνα με τις οδηγίες του υπ’ αριθ. Πρωτ. 74901/13-10-2021 (ΑΔΑ: 9Κ1Ψ46ΜΤΛ6-Ε8Ψ) εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να λάβετε γνώση, με τη θερμή παράκληση για την έγκαιρη προσέλευσή σας στους Ιερούς Ναούς κατά την ημέρα της δοξολογίας, στο πλαίσιο της πιστής τήρησης του προγράμματος.

 

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

 

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

 

Σε περίπτωση νεότερης οδηγίας, το Πρόγραμμα Εορτασμού θα εναρμονιστεί αντίστοιχα.

 

Α Γ Ι Ο Ι Θ Ε Ο Δ Ω Ρ Ο Ι
ΠΕΜΠΤΗ
28 Οκτωβρίου 2021

 

Ώρα 09:45 Προσέλευση Επισήμων στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίων Θεοδώρων.
Ώρα 10:00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.
Εκφώνηση Πανηγυρικού της Ημέρας από τη Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, κα Μαυροματίδου Θεώνη.

Στη Δοξολογία καλούνται να παραστούν:
Οι Εκπρόσωποι των Πολιτικών και Αστυνομικών Αρχών, οι Εκπρόσωποι Σωματείων, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων ή εκπρόσωπος αυτών με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών, με τις Σημαίες και τα Λάβαρά τους.

 

Ώρα 10:30 Μετά το τέλος της Δοξολογίας, θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές, τα Σωματεία, τους Συλλόγους, τους Φορείς και τα Σχολεία.
Ακολούθως, θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.
Ώρα 10:50 Θα γίνει παρέλαση ενώπιον των επισήμων, με τη συμμετοχή των Σχολείων των Αγίων Θεοδώρων, επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

 

Τα θέματα της ιεροτελεστίας θα ρυθμίσει ο υπεύθυνος του Ιερού Ναού και τα θέματα της κυκλοφορίας και της τάξης το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.
Τελετάρχης: Μπρεζετού Αικατερίνη

 


 

 

Π Ε Ρ Α Χ Ω Ρ Α
ΠΕΜΠΤΗ
28 Οκτωβρίου 2021
Ώρα 9:50 Προσέλευση Επισήμων στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

 

Ώρα 10:00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

 

Εκφώνηση Πανηγυρικού της Ημέρας από τις μαθήτριες του Γυμνασίου Περαχώρας, Γεωργίου Θεμιστοκλεία και Χρυσούλα Παρασκευή – Παταπία.

 

Στη Δοξολογία καλούνται να παραστούν:
Οι Εκπρόσωποι Πολιτικών, Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών, οι Εκπρόσωποι Σωματείων, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων ή εκπρόσωπος αυτών με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών, με τις Σημαίες και τα Λάβαρά τους.

 

Ώρα 10:30 Μετά το τέλος της Δοξολογίας, θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο (Πλατεία Ταξιαρχών) και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, τα Σωματεία και τους Φορείς, τους Συλλόγους και τα Σχολεία.

 

Θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

 

Ακολουθεί μαθητική παρέλαση των Σχολείων της Περαχώρας.

 

Τα θέματα της ιεροτελεστίας θα ρυθμίσει ο υπεύθυνος του Ιερού Ναού και τα θέματα της κυκλοφορίας και της τάξης το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου.
Τελετάρχες: Πρωτοπαππάς Μενέλαος – Σταύρου Θεμιστοκλής

 


 

Ι Σ Θ Μ Ι Α
ΠΕΜΠΤΗ
28 Οκτωβρίου 2021

Ώρα 9:50 Προσέλευση Επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

 

Ώρα 10:00 Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Εκφώνηση Πανηγυρικού της Ημέρας από την Εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Ισθμίας, κα Αδάμου Σοφία.

 

Στη Δοξολογία καλούνται να παραστούν:

 

Οι Εκπρόσωποι Πολιτικών και Αστυνομικών Αρχών, οι Εκπρόσωποι Σωματείων, Συλλόγων και Τοπικών Φορέων, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων ή εκπρόσωπος αυτών με τη συμμετοχή σημαιοφόρων και παραστατών, με τις Σημαίες και τα Λάβαρά τους.

 

Ώρα 10:30 Μετά το πέρας της Δοξολογίας θα ακολουθήσει Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώο και κατάθεση στεφάνων από τις Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές, τα Σωματεία, τους Φορείς, τους Συλλόγους και τα Σχολεία. Εν συνεχεία, θα τηρηθεί ενός (1) λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών.

 

Ώρα 11:00
Μαθητική παρέλαση ενώπιον των επισήμων, επί της κεντρικής οδού Ισθμίας.
Τα θέματα της ιεροτελεστίας θα ρυθμίσει ο υπεύθυνος του Ιερού Ναού και τα θέματα της κυκλοφορίας και της τάξης η Τροχαία Κορίνθου.

 

Τελετάρχες: Γκούμα Μαρία – Ρουστέμη Πηγή