Προς διαγραφή από το ΚΙΝΑΛ πέντε στελέχη με απόφαση Φώφης Γεννηματά

Στην επιτροπή δεοντολογίας του Κινήματος Αλλαγής παραπέμφθηκε με απόφαση της προέδρου Φώφης Γεννηματά το ζήτημα των πέντε στελεχών που σύμφωνα με καταγγελία συνεργάζονται με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Οικονομικό Επιμελητήριο.

 

Την καταγγελία έκανε ο επικεφαλής της παράταξης Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων ( Π.Α.Σ.Κ.Ο), την οποία υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κώστας Παπαδημητρίου.

 

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκης ζήτησε από την επιτροπή δεοντολογίας να προχωρήσει στην πράξη αναστολής της ιδιότητας του μέλους (διαγραφή) των συγκεκριμένων στελεχών με το αιτιολογικό ότι «κατεβαίνουν» με αντίπαλο ψηφοδέλτιο (με την παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ) για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο στις 15 Δεκέμβρη.

 

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η απόφαση αυτή της Φώφης Γεννηματά αποτελεί πράξη της δέσμευσής της για «μηδενική ανοχή» στην εσωστρέφεια που είχε κάνει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

 

Τα στελέχη των οποίων τη διαγραφή ζητά ο Κώστας Παπαδημητρίου είναι: Ψυχογιός Παναγιώτης μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τους Κανακουσάκης Κώστας (Ηράκλειο), Πουλής Γιώργος (Κέρκυρα), Λαμπράκης Γιώργος (Ηράκλειο) και Νταγιάννης Αιμίλιος (Λάρισα).

 

enikos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ