Προσήχθη 35χρονη ως ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι

Ως τη βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα, θεωρεί η Αστυνομία την 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπως τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε μια τηλεκάρτα -με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί- καθώς και μια περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

 

 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

 

 

Αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

 

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

 

 

«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ