Πρόταση βόμβα Μαρίας Πρωτοπαππά κατά του Γιώργου Γκιώνη

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε για ακόμα μια φορά η Μαρία Πρωτοπαππά, εναντίον του Δημάρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη. Η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Δύναμη Δημιουργίας, χαρακτήρισε τον Δήμαρχο "αναξιόπιστο" και "άνθρωπο μη εμπιστοσύνης", ενώ κλείνοντας την ομιλία της στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατέθεσε πρόταση να απαγορευτεί στο Δήμαρχο "οποιαδήποτε ανάμειξη σε θέματα που αφορούν στην Τουριστική χωρίς προηγούμενη εξουσιοδότηση ή έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου".

 

"Σας θεωρούμε αναξιόπιστο, έναν άνθρωπο μη εμπιστοσύνης, διότι δεν έχετε καταφέρει μέχρι τώρα τίποτα. Γιατί μιλάτε μόνος σας με τους συνεταίρους; Άλλωστε, δεν έχετε καμία αρμοδιότητα. Αρμοδιότητα έχει η Τουριστική. Και αν η Τουριστική δεν είναι άξια, να παραιτηθεί όλη η Τουριστική. Γι αυτό, θα καταθέσω μια πρόταση: Επειδή αρμοδία είναι η Τουριστική, να ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο στην προκειμένη περίπτωση ενεργεί ως Γενική Συνέλευση, που να απαγορεύει στο Δήμαρχο οποιαδήποτε ανάμειξη σε θέματα που αφορούν στην Τουριστική χωρίς προηγούμενη εξουσιοδότηση ή έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η παρούσα απόφαση, να κοινοποιηθεί στους συνεταίρους μας και στον οποιονδήποτε επενδυτή", ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

Σημειώνεται ότι η πρόταση αυτή της Μαρίας Πρωτοπαππά, καταψηφίστηκε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους πλην αυτών του δικού της συνδυασμού.

 

Δείτε το video: