Πρωταθλητής Κορινθίας το 4ο ΓΕΛ Κορίνθου

Το 4ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου κατέκτησε το Σχολικό Πρωτάθλημα Κορινθίας για το 2022...

 

Το πρωί της Τρίτης (3/5) πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Κιάτου ο τελικός της διοργάνωσης, με το 4ο ΓΕΛ Κορίνθου να επικρατεί 2-5 του 1ου ΓΕΛ Κιάτου, σε ένα ποιοτικό παιχνίδι με ωραίο θέαμα.

 

Το Λύκειο του Κιάτου πήρε προβάδισμα με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τον Κλέβιν Λέσι του Πέλοπα να βάζει το πρώτο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό άλλαξε, καθώς οι Κορίνθιοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και έκαναν την ανατροπή.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Βασίλας των Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος έκανε χατ τρικ, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν ο Ντρίζα και ο Σπύρος Μπίμπας της Κορίνθου ’06.

 

Πλέον, οι πρωταθλητές Κορινθίας υπό την καθοδήγηση του γυμναστή τους, Μπάμπη Πάτρα θα ριχτούν στη μάχη εκτός Νομού, με στόχο τη διάκριση. Την Πέμπτη (5/5) αντιμετωπίζουν στο Λυγουριό το 3ο ΓΕΛ Άργους και θέλουν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

 

Η σύνθεση του 4ου ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Δικαίος, Ζαφειρόπουλος, Μπίμπας, Πλακάλι, Σταμάτης, Γεωργιάδης, Βασίλας Π., Βασίλας Γ., Βλάχος Γ., Βλάχος Ν., Στρούμπας. Έπαιξαν και οι Ντρίζα, Πολύδωρος.