Πρωτοφανές περιστατικό στο Λουτράκι: Δημότης επιχείρησε να σφάξει τον Κώστα Παντελέου

Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε πριν από λίγη ώρα στο πάρκο Δεξαμενής στο Λουτράκι, καθώς δημότης επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου με σπαθί προκειμένου να τον σφάξει...

 

Το κλίμα, μύριζε μπαρούτι από το πρωί, όταν ο Κώστας Παντελέου, με αναρτησή του σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ευχήθηκε καλό μήνα στους διαδικτυακούς του φίλους και ενημέρωσε πως αρκετά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

 

Η ανάρτηση αυτή, φαίνεται πως εξόργισε το συγκεκριμένο δημότη, ο οποίος με σαφώς απειλητικό ύφος, έγραψε: Φτιάξε ενα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φερω το φτυάρι να σε θαψω Κωνσταντίνος Παντελεου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής.

 

 

Την ώρα που ο Αντιδήμαρχος βρισκόταν στο Πάρκο Δεξαμενής, ο δημότης βρέθηκε εκεί και ξεκίνησε να τον προπηλακίζει. "Ποιός είσαι εσύ που κάνεις έργα; Θα τα πούμε όμως εμείς" φέρεται να του είπε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Μάλιστα, την ώρα του διαπλικτισμού, ο Τάκης Παρασκευόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, αναγκάστηκε να πετάξει κάτω το συγκεκριμένο δημότη. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το επεισόδιο τελείωσε, ο δημότης σηκώνεται από το έδαφος, βγάζει από την πίσω τσέπη του παντελονιού του ένα μαχαίρι με λάμα 40 πόντους και επιχειρεί να επιτεθεί με αυτό στον αντιδήμαρχο. Και πάλι με την παρέμβαση όσων βρίσκονταν εκεί, το περιστατικό έλαβε τέλος. Μάλιστα, ο δημότης, φέρεται σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να φώναζε "Ξέρω που μένεις. Θα έρθω να σε βρω εσένα και την οικογένειά σου".

 

Ο Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος από την πρωτοφανή επίθεση, φώναξε την Αστυνομία ώστε να υποβάλλει μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δημότς\ης αναμένεται να απολογηθεί για την πράξη του ενώπιον του Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.