Πρωτοφανή πράγματα στο Λουτράκι - Κωστής Σταυρόπουλος: "Δέχομαι απειλές"

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε πριν από λίγο ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", Κωστής Σταυρόπουλος, ισχυριζόμενος ότι με αφορμή το περιστατικό στο Φλάμπουρο και την "διαμάχη" του με τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, Κώστα Παντελέου, έχει φτάσει να δέχεται απειλές.

 

Σε τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Κωστής Σταυρόπουλος τόνισε ότι "Υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να αφήσω τον τόπο μου να γίνει ρημάδι".

 

«Δέχομαι απειλές», κατέληξε αφήνοντάς τους όλους εμβρόντητους.

 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Δημήτρης Βασιλείου, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για Καμόρα και ζήτησε από τον Κωστή Σταυρόπουλο να διευκρινήσει σε ποιόν αναφέρεται.

 

"Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η έκπληξη; Έχει μηνυθεί πάλι δημοτικός σύμβουλος για τις παρεμβάσεις του; Δεν είμαι ο μόνος που έχει απειληθεί. Τα θέματα που έχω θίξει και έχω ανοίξει και τα κρατάω ανοιχτά είναι γνωστά. Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει. Έχουν ενημερωθεί οι Αρχές και είναι σε γνώση τους τα πάντα". τόνισε λαμβάνοντας και πάλι το λόγο ο Κωστής Σταυρόπουλος.

 

Σε ερώτηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή, αν έχει δεχτεί απειλές από δημοτικό σύμβουλο, η απάντηση του Κωστή Σταυρόπουλου ήταν αρνητική. 

 

"Έχω κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις με Αριθμούς Πρωτοκόλλου και δεν έχω πάρει καμία απάντηση από τις Υπηρεσίες του Δήμου ακόμα. Γιατί οι υπηρεσίες του Δήμου έκαναν ερωτήσεις στην Περιφέρεια μετά τις δικές μου ερωτήσεις; Γιατί ο Δήμος δεν ασχολείται; Θέλετε να σωπάσουμε; Ας πάρουμε σήμερα μια απόφαση να μην ξανατοποθετηθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο", κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ