Πρωτοφανής επίθεση Παντελέου σε Λογοθέτη: "Θα έρθω με τις μπουλντόζες να σου γκρεμίσω το σπίτι!"

Την "τιμητική" του είχε χθες ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κώστας Παντελέου, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον περιβόητο δρόμο στο Φλάμπουρο και τις μηνύσεις που αντάλλαξε με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Σταυρόπουλο...

 

Για το θέμα, έγινε η απαραίτητη ανταλλαγή επιχειρημάτων, ενώ πλην του αντιδημάρχου, τοποθέτηθηκαν σχετικά, ο επικεφαλής της παράταξης που ανήκει ο Κώστας Σταυρόπουλος, Γιάννης Καραπανάγος, ο Θανάσης Γεωργίου, ο Κώστας Λογοθέτης, η Μαρία Πρωτοπαππά και ο Κωστής Ζερβός.

 

Μάλιστα, οι περισσότεροι ζήτησαν από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας, να αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Κωστή Σταυρόπουλου, πρόταση η οποία έγινε δεκτή και από τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππας Θυμής, αναφερόμενος στο θέμα της μήνυσης, ανέφερε ότι "κάνουμε και λάθη", ζητώντας και αυτός με τον τρόπο του, να αποσύρει τη μήνυση ο Κώστας Παντελέου.

 

Τα πράγματα όμως πήραν άλλη τροπή, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Κώστα Παντελέου, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κώστα Λογοθέτη. "Έχω όλα τα χαρτιά και ξέρω τι λέω. Ο Κωστής ο Σταυρόπουλος είναι φίλος μου. Μεγαλώσαμε μαζί, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Εγώ αυτή τη στιγμή, εργάζομαι για τα συμφέροντα του Δήμου. Και θέλω να ανακαλέσει ο κ. Λογοθέτης. Αλλά εγώ θυμάμαι ότι με κατηγορήσατε για τα 150 ευρώ που πήρε ο συνεργάτης μου στο ραδιοφωνικό σταθμό. Ο συνεργάτης μου, είναι για φυλακή. Μου χρωστάει 30.000 ευρώ και δεν έχουμε κάνει ακόμα εκκαθάριση. Αλλά αυτός είσαστε. Θέλετε να σπιλώσετε το όνομα και την υπόληψή μου. Δεν το δέχομαι. Και κάτι τελευταίο που το έχω σημειώσει. Στον Άγιο Χαράλαμπο, κάνατε παράνομη πράξη. Υδροδότηση προεκλογικά. Και στην Περαχώρα, δεν αφήνετε να γκρεμίσουμε το σπίτι σας. Την άλλη εβδομάδα, θα έρθω με τις μπουλντόζες. Φέρτε την Αστυνομία, να δείτε ποια είναι η Δημοτική Αρχή και δεν σταματάει πουθενά. Θα ολοκληρώσουμε έργα που θα χάσετε το μέτρημα."