«Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» - Παναγιώτης Νίκας: «Να πάρετε τα χρήματα»

Σε συνέχεια ερώτησης εκπροσώπων συλλόγων σχετικά με χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έκανε την παρακάτω δήλωση – παρότρυνση:

 

 

«Γνωρίζω καλά πως η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή πιέζει φορτικά εκπροσώπους συλλόγων να λάβουν χρήματα με το γνωστό αντίκρισμα. Εγώ λέγω: «Να τα πάρουν οι σύλλογοι τα χρήματα και να πιάσουν αυτά "τόπο"». Παρακαλώ, όμως, να μη συνεργήσουν στη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, γιατί γι' αυτό ασκείται η πίεση χρηματοδότησης από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή.

 

 

Δυστυχώς, η χρησιμοποίηση των ταμείων της Περιφέρειας με σκοπό την ενδυνάμωση της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής στις εκλογές δεν έχει προηγούμενο. «Πάρτε, λοιπόν, τα χρήματα, αφού μάλιστα σας πιέζουν γι' αυτό. Σκεφτείτε, όμως, το 'γιατί τα δίνουν' και το 'τι επιδιώκουν'».

 

 

Παρακαλώ, επίσης, οι εκπρόσωποι συλλόγων που δεν ειδοποιήθηκαν από την Περιφέρεια για χρηματοδότηση να προσέλθουν και αυτοί, απαιτώντας χρηματοδότηση για λόγους δικαιοσύνης και ίσης αντιμετώπισης.

 

 

Πολλές χιλιάδες ευρώ μοιράζονται για μετάλλια, ενδυμασίες, φαγητά, δημόσιες σχέσεις, προβολές, χορούς, πανηγύρια κι ένα σωρό απίθανα πράγματα. Ζητήστε όλοι οι σύλλογοι – πολιτιστικοί, καλλιτεχνικοί, αθλητικοί, περιβαλλοντικοί κ.λπ. - οικονομική ενίσχυση. Είναι αναγκαίο να τους αποκαλύψουμε. Το δημόσιο χρήμα ανήκει σε όλους μας».

 

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.