Πύργος: Έκανε ληστεία σε φαρμακείο και μετά πήγε για… ούζα

Χειροπέδες σε έναν 59χρονο σε καφενείο του Πύργου πέρασαν οι αρχές, καθώς ο συλληφθείς νωρίτερα είχε ληστέψει φαρμακείο με την απειλή μαχαιριού για μόλις 50 ευρώ.

 

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το patrisnews.com, η φαρμακοποιός κατήγγειλε το συμβάν στις αρχές και διενεργήθηκαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, οι οποίοι τον συνέλαβαν σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

 

Σύμφωνα, μάλιστα, με το τοπικό μέσο, ο 59χρονος εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά τη ληστεία σε καφενείο της ανατολικής πλευράς του Πύργου και συνελήφθη την στιγμή που έπινε ούζο.

 

Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχό του, ενώ σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε ως πειστήριο.

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, που ενήργησε την προανάκριση για το περιστατικό, σχηματίσθηκε σε βάρος του συλληφθέντα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Ο 59χρονος οδηγήθηκε με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και στην συνέχεια παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ