Πυροβόλησαν επιχειρηματία μέσα στο γραφείο του

Απόπειρα ανθρωποκτονίας συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, εναντίον 48χρονου επιχειρηματία στα Λεχαινά, από «μπράβο ατόμου με τον οποίο είχε ραντεβού», όπως καταγγέλει ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

 

 

Ο επιχειρηματίας πυροβολήθηκε από τον δράστη της απόπειρας ο οποίος συνόδευε το άτομο με το οποίο είχε ραντεβού, ενώ έξω από την πύλη της επιχείρησης τους περίμεναν ακόμη δύο άντρες.

 

 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του Α.Τ. Λεχαινών, ενώ στο γραφείο του επιχειρηματία βρέθηκε ένας κάλυκας από το πιστόλι του δράστη.

 

 

Και τα 4 άτομα έφυγαν μετά το συμβάν και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

 

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το όπλο ήταν πιθανότατα τύπου ρέπλικα με άσφαιρα πυρά.

 

 

Tην «επίθεση» με πιστόλι μέσα στο γραφείο του, δέχτηκε ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου φρούτων στα Λεχαινά FruitPack. Πρόκειται για τον κ. Γιάννη Καρμίρη, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με έναν μεσίτη φρούτων, μετά από αίτημα του τελευταίου την περασμένη Πέμπτη να συναντηθούν.  Ακόμη, και ο ίδιος σοκαρισμένος, μιλώντας στην εφ. «Πατρίς της Κυριακής» λίγη ώρα μετά  το περιστατικό, απορεί πώς κατάφερε να γλιτώσει από αυτή την αιφνιδιαστική και αδίστακτη κίνηση εναντίον του…

 

patrisnews.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ