Πυροβολισμοί σε ταβέρνα στην Παλλήνη - Σκότωσαν συνταξιούχο αστυνομικό με βροχή από σφαίρες

Ενέδρα θανάτου για έναν 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικόςτα ξημερώματα σε μια ταβέρνα στην Παλλήνη. Ο άνδρας δέχθηκε βροχή από σφαίρες. Οι δολοφόνοι του είχαν στήσει ενέδρα και περίμεναν κοντά στο αυτοκίνητό του.

 

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα και ενώ στην ταβέρνα της οδού Αιόλου στην Παλήνη υπήρχε αρκετός κόσμος. Οι δυο δολοφόνοι, φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον συνταξιούχο αστυνομικό και είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντας να σηκωθεί και να πλησιάσει στο αυτοκίνητό του.

 

Οι θαμώνες άκουσαν πυροβολισμούς. Επικράτησε πανικός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος τραυματίστηκε και προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο εσωτερικό της ταβέρνας. Οι δράστες τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον πυροβολούν και τελικά πέτυχαν τον σκοπό τους.

 

Οι δολοφόνοι με γρήγορες κινήσεις απομακρύνθηκαν από την ταβέρνα και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πριν ειδοποιηθεί και φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

 

Ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον 57χρονο στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

 

Το θύμα ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα είχε υπηρετήσει και στην ΕΚΑΜ. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα όλα τα ενδεχόμενα. Το «χτύπημα» οδηγεί είτε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, είτε σε προσωπικές διαφορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ