Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο Λουτράκι - Αρνείται την αντιδημαρχία ο Κώστας Παντελέου;

Έντονη φημολογία έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, που θέλει τον Κώστα Παντελέου να έχει αρνηθεί (και να μην αποδέχεται στην ουσία) την θέση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...

 

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι και περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο Κώστας Παντελέου φέρεται να έχει στείλει επιστολή με την οποία γνωστοποιεί τις προθέσεις του, στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Σωτηρία Κορδαλή, η οποία αναμένεται να αναγνωσθεί στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ.

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Σεπτεμβρίου 2022, ο Γιώργος Γκιώνης, με έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, όριζε τον Κώστα Παντελέου αντιδήμαρχο Πολεοδομίας (δείτε εδώ την είδηση), ανανεώνοντας τη θητεία του. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Κώστας Παντελέου, δεν απεδέχθη ποτέ την συγκεκριμένη θέση.

 

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες, είναι το πολιτικό μέλλον του Κώστα Παντελέου, καθώς, πρόθεση του ίδιου είναι να παραμείνει στη Δημοτική Αρχή ως δημοτικός σύμβουλος μέχρι και τη λήξη της θητείας, σεβόμενος τις ψήφους του εκλογικού σώματος που τον τίμησαν.