Rally Κορίνθου στις 10 και 11 Απριλίου με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή είχε η οργανωτική επιτροπή του Rally Κορίνθου 2021, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την διοργάνωση του εν λόγω αγώνα...

 

Στη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της Αγωνιστικής Λέσχης Κορινθίας ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και οι δυνατότητες  ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στον νομό μέσα από τις δράσεις και πρωτοβουλίες της ΑΛΑ Κορινθίας.

 

Για το Rally Κορίνθου 2021, που σύμφωνα με το  Πρόγραμμα του 2021 της ΟΜΑΕ, είναι ενταγμένο στο Κύπελλο Χώματος και θα διεξαχθεί το διήμερο 10 και 11 Απρίλιου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι θεσμικός υποστηρικτής της διοργάνωσης.

 

Σημειώνεται, ότι στην ίδια συνάντηση έγινε συζήτηση και για το Rally Acropolis και την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα και ειδικά στην Κορινθία, με τον αντιπεριφερειάρχη να διαβεβαιώνει -για μια ακόμα φορά- την στήριξη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα προς την Επιτροπή και το υπουργείο Αθλητισμού, για την επιστροφή του αγώνα.