Ρεπορτάζ - κόλαφος για τους Αγίους Θεοδώρους στο zougla.gr

Συνωστισμός, συναθροίσεις πέραν του επιτρεπτού, χωρίς μέτρα ασφαλείας. Η κατάσταση στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων αυτήν την περίοδο είναι εξαιρετικά προβληματική. Η Αστυνομία Κορίνθου η οποία είναι υπεύθυνη για τους Αγ. Θεοδώρους δεν παρεμβαίνει, δεν επεμβαίνει, δεν ασχολείται. Η Δημαρχιακή Αρχή, δεν δραστηριοποιείται, δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, δεν εξηγεί, δεν προειδοποιεί. Οι πολίτες, αρκετοί εξ' αυτών, έχουν άγνοια κινδύνου.

 

 

Θα ήταν ευχής έργον κάποιοι να συνειδητοποιήσουν πώς ο Covid-19 είναι εδώ, είναι επικίνδυνος και δυστυχώς ένα δεύτερο κύμα επέλασής του είναι πολύ πιθανό.

 

 

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν μέρος καταγγελιών που έφθασαν στη Ζούγκλα από αναγνώστες της που ζουν και προβληματίζονται στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Θα επιθυμούσαν αυτοί οι πολίτες να ακούσουν από τον Δήμο και τις τοπικές αρχές κάποιες οδηγίες ή ακόμη και εντολές που θα τους καθησύχαζαν. Διότι κάποιοι από αυτούς τους πολίτες, πραγματικά νιώθουν ανασφάλεια αντικρίζοντας αυτήν την χαλαρότητα και επιπόλαιη συμπεριφορά υπευθύνων και ανεύθυνων.

 

zougla.gr