"Ρουσφέτια" και "εργασιακός μεσαίωνας" στο Λουτράκι

Με ένα αιχμηρό Δελτίο Τύπου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ώρα για Δράση, Δημήτρης Βασιλείου, κάνει λόγο για "εργασιακό μεσαίωνα στο Spa Λουτρακίου", καταγγέλει "ρουσφετολογικές προσλήψεις", ενώ δεσμεύεται ότι "αν ο λαός του Λουτρακίου μας επιλέξει ως δημοτική αρχή θα προκαλέσουμε ουσιαστικό έλεγχο για τον συγκριμένο οργανισμό".

 

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

 

Στα πλαίσια των συναντήσεών του με φορείς, εργαζομένους και σωματεία του Δήμου μας ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” Δημήτρης Βασιλείου συναντήθηκε με εργαζομένους από το Spa Λουτρακίου.

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε του γνωστοποιήθηκαν όλα αυτά που τον τελευταίο καιρό συζητιούνται στον Δήμο, αλλά όλοι επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν κάτω από το χαλί. Έχουμε φτάσει στο 2019 και δυστυχώς οι Γκρούεζες της πολιτικής εξακολουθούν να κρατούν την κοινωνία μας και τους εργαζόμενους της κάτω από τη σκιά του φόβου. Πάγια θέση του συνδυασμού μας είναι ότι θα είμαστε δίπλα στους εργαζομένους και σε οποιοδήποτε δίκαιο αίτημά τους.

 

Δεν θα ανεχτούμε απλήρωτους εργαζόμενους, ελαστικές σχέσεις εργασίας, νοικιασμένους υπαλλήλους και ρουσφετολογικές προσλήψεις. Το μαχαίρι θα μπει βαθιά για να καθαρίσει τη σήψη και τη διαφθορά και πρώτο μέλημά μας αν ο λαός του Λουτρακίου μας επιλέξει ως δημοτική αρχή θα προκαλέσουμε ουσιαστικό έλεγχο για τον συγκριμένο οργανισμό.

 

Με όσα μέσα διαθέτουμε θα σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους και τα δίκαια αιτήματά τους.

 

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να συνεχίζει να τζογάρει τις τύχες του Δήμου.

 

Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τον τόπο μας.

 

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

 

Γραφείο Τύπου ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ