Ροζ ταινίες από πραγματικά ζευγάρια σε νέο reality show!

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, ίσως είναι η ώρα να αναθεωρήσετε – Οι παραγωγοί επιμένουν ότι στόχος του reality είναι να αναθερμάνει τον έρωτα μεταξύ των ζευγαριών…

 

Μέχρι στιγμής, έχουμε εξοικειωθεί με reality επιβίωσης, μαγειρικής, ζευγαρώματος, τραγουδιού, χορού και ουκ έστιν αριθμός δραστηριοτήτων. Κι όμως, ένα νέο reality που σχεδιάζουν στο βρετανικό Channel 4 ξεπερνά κάθε φαντασία!

 

Το περιεχόμενο του νέου reality είναι τα ζευγάρια. Και κυρίως, η σεξουαλική ζωή τους, καθώς θα γυρίζουν τις δικές τους ροζ ταινίες! Οι συμμετέχοντες, που δεν θα διάγουν και την καλύτερη περίοδο του έρωτά τους, θα κληθούν να κινηματογραφούν τα πάντα. Από τον καυγά μέχρι τις ερωτικές περιπτύξεις που θα ακολουθούν, μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις.

 

Το reality θα έχει τέσσερα μέρη. Κάθε επεισόδιο θα δείχνει τρία ζευγάρια, που θα λαμβάνουν μέρος σε μία μάλλον πρωτόγνωρη, αν όχι παράξενη εμπειρία. Τα ζευγάρια, μέσα από την κινηματογράφηση των ερωτικών στιγμών τους, θα προσπαθήσουν να λύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα και να διορθώσουν τη σχέση τους.

 

Οι παραγωγοί κάνουν λόγο για ένα νέο, καινοτόμο πρόγραμμα που θα βοηθά τους ανθρώπους να επανενωθούν και να ανανεώσουν το ρομαντισμό στη σχέση τους… Δικαιλογίες μπορούν να βρεθούν πολλές. Το αποτέλεσμα παραμένει ένα!

 

Πηγή: protothema.gr