Σάλος! Υποψήφια πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λουτρακίου τα... "χώνει" στον Άδωνι Γεωργιάδη

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει την υποψήφια πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Μαριάννα Κορωναίου - Πετροπούλου να έχει κοινοποιήσει στο προφίλ της στο facebook ένα σχόλιο που καταφέρεται σαφώς εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του Αντιπροέδρου, Άδωνι Γεωργιάδη...

 

 

 

 

 

Το σχόλιο που σημειωτέον έγινε στις 20 Μαρτίου, δηλαδή μόλις 40 ημέρες πριν, έγραφε:

 

Ρε δέν θά' στε καθόλου καλά ! 
Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε ... Προσωπικά, δέν υπάρχει περίπτωση ... να ενισχύσω αυτό το κομματικό "ανυπόληπτο μόρφωμα" ! Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ! 
Δώκαμε ... δώκαμε ... και μας τα πήρατε όλα ... για να παριστάνετε τους "Βολταίρους" ... (οι τριγυρίζοντες χωρίς μπούσουλα) !!!
Άλλο Νέα Δημοκρατία κι άλλο ΚυριακοΑδωνοκρατία !
Μόνο δωρητές οργάνων ...αλλά πλέον ούτε κι αυτό σε σας !
Και για να μή σας δώσω την ικανοποίηση της διαγραφής, αυτοεξαιρούμαι από αυτό το πολιτικό συνοθύλευμα, όπως καταντήσατε την περήφανη Ν. Δημοκρατία !
Να σας δώσουν οι "Αδωνίστας" και οι πραιτωριανοί σας !

 

 

Βέβαια, η κοινοποίηση στο προφίλ της κυρίας Πετροπούλου, δεν υπάρχει πιά. Για κάποιον λόγο, κατέβηκε.

 

Όμως, σήμερα που η κυρία Πετροπούλου, έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, κάποιοι χρήστες του διαδικτύου, "θυμήθηκαν" αυτήν τη δημοσίευσή της, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί θύελα αντιδράσεων!

 

Κι αυτό γιατί, δεν μπορείς από τη μία να κατηγορείς και να βρίζεις τη Νέα Δημοκρατία, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του κόμματος και λίγες ημέρες μετά να θέλεις να ψηφισθείς για πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ.

 

Αναμένεται η αντίδραση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς έχει δείξει σε αρκετές περιπτώσεις ότι στηρίζει απόλυτα τον Αντιπρόεδρο, Άδωνι Γεωργιάδη αλλά κυρίως εν όψει της προεκλογικής περιόδου, το τελευταίο που θα ήθελε είναι άλλος ένας εμφύλιος!