Σαουδάραβας πρίγκιπας είχε παραγγείλει πορνό με την ερωμένη του στο Παρίσι, αλλά άφησε απλήρωτη την εταιρία

 

 

Απλήρωτα χρέη ύψους 90.000 ευρώ, για την παραγωγή ταινιών πορνό, φέρεται να άφησε στους κληρονόμους του ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Σαούντ αλ Φαϊζάλ, ο οποίος πέθανε το 2015.  

 

 

Σημειώνεται πως ο Σαούντ αλ Φαϊζάλ διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας από το 1975 μέχρι τον θάνατό του.  

 

 

Η υπόθεση έρχεται στη δημοσιότητα ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η γαλλική εταιρία SARL Atyla, η οποία ανέφερε πως είχε αναλάβει την παραγωγή ερωτικών ταινιών για αποκλειστική χρήση του πρίγκιπα, αλλά ο λογαριασμός δεν εξοφλήθηκε ποτέ. Υποστηρίζει επίσης πως οι κληρονόμοι του Σαούντ αλ Φαϊζάλ αρνούνται να πληρώσουν το χρέος των 90.000 ευρώ.  

 

 

Σύμφωνα με τη μήνυση, στις ταινίες, που γυρίστηκαν στο Παρίσι, πρωταγωνιστούσε μία γυναίκα από το Μαρόκο, η οποία είχε «στενή σχέση» με τον πρίγκιπα, καθώς και μία γνωστή Γαλλίδα πορνοστάρ.       Μαζί με τη μήνυση, κατατέθηκαν σε γαλλικό δικαστήριο και μακροσκελή e-mail που είχε ανταλλάξει ένας μάνατζερ της εταιρίας SARL Atyla με έναν προσωπικό βοηθό του πρίγκιπα, στα οποία υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με το τι ακριβώς ήθελε να δει ο Φαϊζάλ στις ταινίες. Στα αποδεικτικά στοιχεία, υπάρχουν και λεπτομέρειες για αντίστοιχη τηλεφωνική επικοινωνία.  

 

 

«Δεν του αρέσει το δέσιμο και τα δεμένα μάτια. Φτιάξε ένα καινούριο», είχε γράψει ο προσωπικός βοηθός του πρίγκιπα σε ένα e-mail, σχολιάζοντας ένα σενάριο που είχε λάβει, σύμφωνα με το οποίο η Μαροκινή ερωμένη του Φαϊζάλ θα εμφανιζόταν στην ταινία δεμένη και με δεμένα τα μάτια.  

 

 

Πάντως, τα παιδιά του πρόγκιπα αμφισβητούν ότι ο πατέρας τους είχε συμμετάσχει σε τέτοιες δραστηριότητες. Η μήνυση έγινε σε βάρος της εταιρίας SCI 25 avenue Bugeaud, η οποία ανήκει στην κόρη του πρίγκιπα, Λάνα Σαούντ αλ Φαΐζάλ, και σε τέσσερα αδέρφια της. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την εταιρία κατήγγειλε τους ισχυρισμούς της SARL Atyla.

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ