Σε αποχή οι μαθητές του Γυμνασίου Λουτρακίου

Σε αποχή από τα μαθήματα τους οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί, οι μαθητές του Γυμνασίου Λουτρακίου. Στην αποχή συμμετέχουν οι περισσότεροι μαθητές, που αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν και σήμερα για την έλλειψη τήρησης των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής στο χώρο του σχολείου τους.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, οι μαθητές κυρίως της Β' και Γ' Γυμνασίου, οδηγήθηκαν σε αποχή από τα μαθήματά τους, καθώς όπως καταγγέλλουν μεταξύ άλλων, το μάθημα γίνεται με 25 μαθητές ανά τάξη, ενώ λόγω έλλειψης καθαριστριών, οι τουαλέτες είναι ακάθαρτες και αποτελούν εστίες μικροβίων.

 

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι μαθητές της Α' Γυμνασίου, κάνουν κανονικά μάθημα αυτή την ώρα, ενώ όσοι λείπουν σήμερα από τις τάξεις τους, θα πάρουν απουσίες.

 

Πάντως, όπως ξεκαθάρισαν στο loutraki365.gr, μαθητές της Β' Γυμνασίου, μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

 

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (28/9) κατάληψης στο Γυμνάσιο Λουτρακίου, άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο κυλικείο του σχολείου. Όπως καταγγέλουν οι μαθητές του Γυμνασίου Λουτρακίου, οι φθορές προκλήθηκαν από παιδιά εκτός σχολείου.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ