Σε απολογία Νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου - Το επίμαχο σχόλιό της

Σε απολογία κλήθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Κορίνθου, καθώς ένα σχόλιο που έκανε σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Διοίκησης του Νοσοκομείου...

 

Συγκεκριμένα, η Γιώτα Καραβιζίνια, που εργάζεται στον ξενώνα επανένταξης ψυχικά πασχόντων στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, είχε αναφέρει τα εξής, με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με τον θάνατο του 84χρονου από την Αθήνα στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου:

 

 

Πρόκειται στην ουσία, για "συνέχεια" των ανακοινώσεων που έκαναν διακεκριμένοι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου, όπως ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου Κορίνθου Χ. Χασικίδης αλλά και ο διευθυντής της μαιευτικής κλινικής Ν. Καμπάς ο οποίος ήταν και επι 6 χρόνια διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας (μέχρι τον Οκτώβριο του 2020).

 

Η εργαζόμενη, κλήθηκε σήμερα σε απολογία και φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το γεγονός αυτό:

 

Καλούμαι σε απολογία στο νοσοκομείο για ένα σχόλιο μου σχετικά με την ΜΕΘ που έγινε για κοβιντ. Καλουμαι σε απολογία γιατί είπα αυτό που λένε κ επίσημα δύο κορυφαίοι γιατροί του νοσοκομείου . Αλλά αυτοί δεν απολογουνται που από τον Μάρτιο όπου με εγκύκλιο του υπουργείου έπρεπε να κάνουνε απολύμανση στο κεφιαπ ,ακόμη στο δρόμο είναι, δεν απολογουνται όπου μας έχουν με ένα μπουκάλι αντισηπτικό το μήνα ,με ένα κουτί γάντια τον μήνα δηλ 100 γάντια για 13 άτομα προσωπικό επί 39 μέρες,δεν απολογουνται για τις μάσκες από κουρτίνα ,δεν απολογουνται που έφτιαξαν τον κλιματισμό τον Αύγουστο που σημαίνει ότι τον καύσωνα οι ασθενείς μας οι οποίοι παίρνουν ψυχοφαρμακα κινδύνευσαν με θερμοπληξία, δεν απολογουνται όπου εν μέσω πανδημίας χθες λειτούργησε η θέρμανση κ είμαστε ας πούμε σε λίγο ψηλό σημείο μέσα σε δέντρα, δεν απολογουνται όπου εδώ κ 4 σχεδόν χρόνια είμαστε με παράθυρο σπασμένο κ καλυμμένο με χαρτόνι στον κεντρικό διάδρομο της δομής . Δεν απολογήθηκαν όταν χρειάστηκε το παιδί μου διακομιδή στο Παίδων κ δεν μπορούσε να γίνει γιατί δεν υπήρχε παιδίατρος να συνοδέψει το ασθενοφόρο κ το μετέφεραν εγώ με το αμάξι . Αλλά απολογούμαι εγώ για ένα σχόλιο αληθές το οποίο ήταν τα δικά τους λόγια, όταν ανακοινώθηκε ότι η ΜΕΘ του νοσοκομείου θα γίνει ΜΕΘ για Κορονοιο. Είμαι 20 χρόνια στο νοσοκομείο. Έχω υποστηρίξει το νοσοκομείο άπειρες φορές όπως κ πολλές φορές έχω μιλήσει αρνητικά. Δεν θα χαιδεψω τα αυτιά κανενός δεν θα με φιμωσει κανείς , όχι όταν βάζουμε πλάτη κ το χέρι στην τσέπη μας για να προστατευτούμε ειδικά τώρα. Αγοράζουμε τις στολές μας ,μάσκες γάντια αντισηπτικά για να καλύψουμε την ανικανότητα των πάντως υπευθύνων . Κ αυτό γιατί είπα αυτά που επίσημα είπαν κ οι ίδιοι. Ότι η ΜΕΘ δεν μπορεί να γίνει για κοβιντ. Κ μιλάμε για το νοσοκομείο όπου κ τους γιατρούς εμπιστεύομαι κ εδώ γέννησα κ εδώ θα χειρουργηθώ όταν τελειώσουμε με τον Κορονοιο. Κ στο νοσοκομείο αυτό είναι οι γιατροί μου. Αυτά τα όμορφα λοιπόν φίλοι μου

 

Η επί 20ετία εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Κορίνθου, απολογήθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, τόσο στο Διοικητή του Νοσοκομείου, όσο και στη Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσιας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του loutraki365.gr, έλαβε "τελεσίγραφο" μέχρι σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ανακαλέσει, αλλιώς θα περάσει Διοικητικό Συμβούλιο και πιθανώς Πειθαρχικό.

 

Σήμερα, αναμένεται να καταθέσει και τις έγγραφες εξηγήσεις της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ