Σε εξέλιξη πυρκαγιά στις Κεχριές Κορινθίας: Εκκενώνεται κατασκήνωση

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε στις Κεχριές Κορινθίας. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 54 πυροσβέστες και 15 οχήματα, δυο ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 1 ελικόπτερο για την κατάσβεσή  της. 
 

 

Η φωτιά εξελίσσεται σε δασική έκταση χωρίς να απειλείται άμεσα ο οικισμός, ένα στρατόπεδο και μία παιδική κατασκήνωση που είναι κοντά, ωστόσο για προληπτικούς λόγους δόθηκε εντολή εκκένωσης της κατασκήνωσης.

 

Η εκκένωση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς να κινδυνεύει άμεσα η κατασκήνωση και περισσότερο για προληπτικούς λόγους και για να μην αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα τα παιδιά που βρίσκονται σε αυτή, από τους καπνούς που έχουν σκεπάσει την περιοχή.

 

Πιο κοντά στο πύρινο μέτωπο βρίσκεται ένα στρατόπεδο το οποίο επίσης δεν κινδυνεύει άμεσα, η φωτιά εξελίσσεται στα νότια του οικισμού των Κεχριών που επίσης δεν απειλούνται και οι άνεμοι που πνέουν στο σημείο είναι Β, Β/Α κατεύθυνσης και μέτριας εντάσεως.

 

Ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στις Κεχριές Κορινθίας. Συνολικά επιχειρούν πλέον 79 πυροσβέστες, 18 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων 2 Α/Φ, 1 Ε/Π.