Σε οικισμό του Λουτρακίου το εξοχικό του νεαρού άνδρα που βγήκε θετικός στον κορονοϊό!

Το πρώτο (αν και εισαγόμενο) κρούσμα στην Κορινθία είναι γεγονός. Πρόκειται για νεαρό άνδρα 25 ετών, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών και ήρθε την Πέμπτη στην Ελλάδα από την Αγγλία που σπουδάζει.

 

Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαρτίου, πήγε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να εξεταστεί, καθώς είχε κάποια συμπτώματα που τα θεώρησε ύποπτα. Εξετάστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες, το test που του έγινε, βγήκε σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου, θετικό από το Νοσοκομείο της Πάτρας.

 

¨Όπως ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις ατόμων που έρχονται από το εξωτερικό, ο 25χρονος ήταν σε αυστηρή καραντίνα και υπό φυσιολογικές συνθήκες, δύσκολα θα έχει έρθει σε επαφή με κάποιον...
 

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 25χρονος με το που ήρθε στην Ελλάδα, έφυγε από το σπίτι του στην Αθήνα, καθώς ο πατέρας του ανήκει σε ευπαθή ομάδα και έμενε στο εξοχικό που έχει η οικογένεια στο Λουτράκι, μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος του υποχρεωτικού κατ' οίκον περιορισμού του.
 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, το εξοχικό που επέλεξε να τεθεί σε κατ' οίκον απομόνωση, ο 25χρονος, είναι σε οικισμό του Λουτρακίου, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από τον κεντρικό ιστό της πόλης. Ο 25χρονος, βρίσκεται στο σπίτι του με ήπια συμπτώματα και ακολουθεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.