Σεισμός στην Κόρινθο από το ρατσιστικό παραλήρημα υποψηφίου του Σταυρέλη (Εικόνες)

«Πολιτική αυτοκτονία» χαρακτηρίζεται από πολιτικούς κύκλους της Κορίνθου, το ατόπημα του Νίκου Σταυρέλη να συμπεριλάβει υποψήφιο στο συνδυασμό του, τον “ακραίων απόψεων”, Δημήτρη Κουτσογκίλα, τον οποίο κατέβαζε ως υποψήφιο στην Τοπική Κοινότητα Κόρφου και αναγκάστηκε να αποσύρει, υπό το βάρος καταγγελιών και αντιδράσεων, μόλις 24 ώρες μετά από την επίσημη ανακοίνωσή του ως υποψηφίου.

 

Μεταξύ άλλων φαιδρών, ο Δημήτρης Κουτσογκίλας, καταφέρεται εναντίον των δημοσιογράφων και των 300 της Βουλής, αναφέροντας ότι "μόλις έρθει ο Κασιδιάρης στα πράγματα" θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια Λαύριο Μακρόνησο. Μάλιστα προσφέρεται προκειμένου να να τους μεταφέρει στη Μακρόνησο δωρεάν με το καΐκι του.

 

"Οικονόμου μαμιάσαι κιαρατά. Να ξερετε ολοι σας δημοσιοκάφροι και οι 300 της βουλης οταν ερθει ο Κάς θα κάνει δρομολόγια Λαύριο Μακρόνησο για εσας και εγω με το καίκι μου θα σας μεταφέρω και τσάμπα κιόλας!!!!!"

 

Ο Νίκος Σταυρέλης, μετά το σάλο που έγινε στην Κόρινθο, με το που είδαν το φως της δημοσιότητας οι αναρτήσεις του υποψηφίου του, αναγκάστηκε να τον θέσει εκτός ψηφοδελτίου, ευχαριστώντας τον, ταυτόχρονα για την συνεισφορά του στα κοινά του Κόρφου!

 

Η ανακοίνωση του Νίκου Σταυρέλη:

 

Όλες και όλοι με γνωρίζετε.

Κινούμαι τόσα χρόνια στον δημοτικό στίβο με μετριοπάθεια και δημοκρατικότητα.

Δεν συμφωνώ με ακραίες απόψεις απ΄ όπου και αν προέρχονται.

Μετά τις ακραίες δηλώσεις του παρελθόντος υποψηφίου μου στο Τοπικό Συμβούλιο Κόρφου Δημ. Κουτσογκίλα δεν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό μας.

Ευχαριστώ τον Δημήτρη για τη συνεισφορά του στα κοινά του Κόρφου.

 

Οι δικαιολογίες του Νίκου Σταυρέλη δεν αρκούν και δεν ακούγονται από την τοπική κοινωνία της Κορίνθου, την οποία συγκλονίζει, τις τελευταίες ώρες, πολιτικός σεισμός. «Είναι αδιανόητο», όπως χαρακτηριστικά λέγεται, «να ισχυρίζεται ο Νίκος Σταυρέλης, πως τάχα “δεν ήξερε"... Αν έχεις άγνοια, πήγαινε στο σπίτι σου», σχολίασε χαρακτηριστικά έμπειρος από πολιτικές αναμετρήσεις δημότης της Κορίνθου, στο loutraki365, για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Οι αντιδράσεις για το ατόπημα του Νίκου Σταυρέλη, με τη συμπερίληψη του “ακραίου Δημήτρη Κουτσογκίλα” είναι πολλές και διαρκώς αυξανόμενες τις τελευταίες ώρες.