Σενάρια «ολικής μεταμόρφωσης» του Παλαιοκώστα - Η στάση της ΕΛ.ΑΣ

 

Σε νέες κινητοποιήσεις των αστυνομικών αρχών σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν οδηγήσει οι πληροφορίες για «μεταμόρφωση» του Βασίλη Παλαιοκώστα, μέσω πλαστικών επεμβάσεων, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.  

 

 

Ο κακοποιός παραμένει ασύλληπτος τα τελευταία 9 χρόνια με την Europol να έχει επικηρύξει τον φυγόποινο και φυγόδικο για ένα εκατομμύριο ευρώ.  

 

 

Τον περασμένο Οκτώβριο, η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν ο Παλαιοκώστας κατά την αιματηρή καταδίωξη στην Χαιρώνεια, το 2011.   Παράλληλα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με έναν ύποπτο, με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά προσώπου, που είχε σταματήσει με αυτό το αυτοκίνητο σε κατάστημα της Εθνικής Οδού για να αγοράσει καφέ.  

 

 

Η ΕΛ.ΑΣ προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει αν το πρόσωπο που απεικονίζεται σε αυτές τις εικόνες είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας.   Αν όμως, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, αυτός είναι όντως ο Παλαιοκώστας, τότε ο κακοποιός έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις, έχοντας προχωρήσει και σε εμφύτευση μαλλιών.  

 

 

Άλλωστε στο αυτοκίνητο, τύπου Audi A4 που εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο, βρέθηκαν αποτυπώματα του 51χρονου.  

 

 

Αυτό ίσως εξηγεί το γεγονός πως στις 5 Απριλίου, η ελληνική αστυνομία έδωσε εκ νέου τα στοιχεία του δραπέτη, μαζί με φωτογραφίες και σωματομετρικά χαρακτηριστικά που είχαν ληφθεί τον Αύγουστο του 2008, πριν από περίπου μία δεκαετία.  

 

 

Πηγή: www.lifo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ