Σφοδρή κόντρα Δρίτσα - Καραπανάγου: "Δεν θα τολμήσει να αναφερθεί ξανά σε εμένα"

Ανέβηκαν οι τόνοι την Τρίτη (31/10) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ του επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί", Γιάννη Καραπανάγου και του δημοτικού συμβούλου με την Επιλογή Ευθύνης, Αλκιβιάδη Δρίτσα με αφορμή την απένταξη των αντιπλημμυρικών έργων στο Λουτράκι...

 

Ο Αλκιβιάδης Δρίτσας, κατηγόρησε τον Γιάννη Καραπανάγο για "ήπια κριτική" απέναντι στον Γ. Γκιώνη και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο έργο που απεντάχθηκε και το απέδωσε στην στήριξη του κ. Καραπανάγου προς τον κ. Γκιώνη προεκλογικά και στην υποψηφιότητα που έθεσε με τον κ. Πτωχό. "Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ηθικά, διότι έδωσε την στήριξή του ανεπίσημα στον κ. Γκιώνη. Επίσης, θα περίμενα να είναι λίγο πιο καυστικός, λίγο πιο έντονος στο θέμα της απένταξης. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι τόσο έντονος, διότι κατέβηκε υποψήφιος με μια παράταξη που στηρίζεται ανοιχτά από τη Νέα Δημοκρατία. Τώρα όμως, τον είδα να είναι το ίδιο ήπιος, όπως και ο κ. Δήμαρχος στην ανακοίνωσή του", ανέφερε ο Αλκιβιάδης Δρίτσας.

 

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καραπανάγος, τόνισε ότι "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δρίτσα που αναγνωρίζει την ιδιαίτερη βαρύτητα της πολιτικής μου παρουσίας σε μια συγκέντρωση προεκλογικά. Και δεύτερον, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω που παρακολουθούσε την προεκλογική μου πορεία και διαπίστωνε με ποιον φωτογραφιζόμουν. Εγώ δεν τον παρακολούθησα γιατί έχει δικαίωμα να φωτογραφίζεται με όποιον θέλει. Ο κ. Δρίτσας, το 2019 είχε εκλεγεί με κάποια ομπρέλα. Και ενδεχομένως με την ίδια ομπρέλα να υποστηρίχθηκε η παράταξή του και το 2023. Και πάλι δεν με ενδιαφέρει, γιατί είναι δικαίωμά του να υποστηρίζει ό,τι θέλει. Ένα όμως θα του πω και δεν θα απευθυνθώ ξανά σε αυτόν ούτε αυτός θα τολμήσει ξανά να απευθυνθεί εδώ. Τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, δεν είναι μόνο της Δημοτικής Αρχής, αλλά όλων των δημοτών και όλων των παρατάξεων και όλοι έχουν δικαίωμα να παρευρεθούν. Όσον αφορά το δικό μου αποτέλεσμα, ναι, στήριξα τον κ. Πτωχό. Έναν νέο άνθρωπο που με έπεισε ότι μπορεί να κάνει το όραμά του πραγματικότητα. Και αφού ο κ. Δρίτσας με παρακολουθούσε προεκλογικά, θα έπρεπε να είχε διαβάσει και το ευχαριστήριο μήνυμά μου, που ξεκαθάριζα ότι οι 1855 ψήφοι που έλαβα, είναι αποτέλεσμα προσωπικής και πολιτικής ταυτότητας και όχι κομματικής υποστήριξης".

 

Δείτε το video: