Σήμερα η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ. Κορινθίων μετά την ανεξαρτητοποίηση του Ανδρέα Ζώγκου

Σήμερα Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα θα συνεδριάσει σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων για την Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από την με αριθμ. 1968/21-1-2020 δήλωση ανεξαρτητοποίησης μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.

Σύμφωνα με την πρόσκληση η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα καθώς, για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, απαιτείται πλήρης σύνθεση του Προεδρείου.

Η Έκτακτη συνεδρίαση αφορά την ανεξαρτητοποίηση του εκλεγμένου με την Πορεία Ευθύνης Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Ζώγκου η οποία έπαιζε απο την Αρχή της Εβδομάδας ως πληροφορία αλλά δεν υπήρχε καμιά ανακοίνωση από τον ίδιο τον κ. Ζώγκο που να την επιβεβαίωνε.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο λόγος που ώθησε τον κ. Ζώγκο στην απόφαση αυτή αλλά και το μέλλον στα Δημοτικά πράγματα του Δήμου κορινθίων, αφού τον τελευταίο καιρό ο κ. Ζώγκος
απουσίαζε από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και πριν από λίγες μέρες στην Κοπή Πίτας του Δήμου Κορινθίων απουσιάζοντος του επικεφαλής του Συνδυασμού Αλέξανδρου Πνευματικού απεύθυνε χαιρετισμό ως εκπρόσωπος της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

 

korinthosnews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ