Σκάνδαλο μεγατόνων: Παίκτρια του Power of Love έχει σχέση και εκτός παιχνιδιού & μόλις το αποκάλυψε

Το Power of Love είναι ίσως ένα από τα πιο διασκεδαστικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό γιατί κάθε φορά μας προσφέρει άφθονο γέλιο με τους τσακωμούς των παικτών, οι οποίοι μπορεί να έχουν αιτία ακόμη και το πλύσιμο των πιάτων που δεν έκανε κάποιος παίκτης. Σήμερα όμως δεν θέλουμε να σταθούμε σε αυτό, αλλά στο σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από λίγες ώρες, μετά από ένα story παίκτριας στο Instagram.

 

 

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως η εν λόγω παίκτρια που δεν βρίσκεται πια στο «σπίτι της αγάπης» όπως το αποκαλούν, είχε σχέση κι εκτός παιχνιδιού, με την οποία υποτίθεται πως είχε χωρίσει πριν μπει. Τελικά αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα, αφού η νεαρή κοπέλα δεν χώρισε ποτέ με τον σύντροφο της και απλά μπήκε στο παιχνίδι, πιθανότατα για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα.

 

 

Ο λόγος για την Βίβιαν, η οποία αποχώρησε εχθές το βράδυ από το παιχνίδι και λίγες ώρες αργότερα ανέβασε φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία και φιλιέται με τον σύντροφο της. Αρκετά άβολο αν μας ρωτάς, αν μάλιστα σκεφτείς τα επεισόδια που δήλωνε πληγωμένη από την σχέση της με τον Νίκο επειδή δεν τη στηρίζει στους καυγάδες και τις διαμάχες.

 

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

 

 

 

 

 

 

 .queen.gr