Σκηνικό ταινίας τρόμου στο Σχίνο - "Σακάτεψαν" στο ξύλο 60χρονο άνδρα

Μυστήριο καλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 60χρονου άνδρα, το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου, στην περιοχή του Σχίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης χτυπήθηκε άγρια από άγνωστο αριθμό ατόμων και νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο των Αθηνών...

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η ώρα ήταν περίπου 22:30, όταν ο 60χρονος, ο οποίος μένει μόνος του, δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό μέσα στο σπίτι του στο Σχίνο, από άγνωστο αριθμό ατόμων, οι οποίοι στη συνέχεια, προκάλεσαν ζημιές τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, τα ίχνη τους χάθηκαν στο σκοτάδι.

 

Αιμόφυρτος και σε πολύ άσχημη κατάσταση, ο 60χρονος, βρήκε τη δύναμη να συρθεί κυριολεκτικά περίπου 400 μέτρα. Τόση είναι η απόσταση από το σπίτι του, μέχρι την κρεπερί που γνώριζε ότι μένει ανοιχτή ως αργά. Περίπου μισή ώρα αργότερα, κατάφερε ασθμαίνοντας να φτάσει ως την πόρτα του μαγαζιού, όμως δυστυχώς για τον ίδιο, ήταν κλειστό. Με όση δύναμη του είχε απομείνει, ο 60χρονος άνδρας, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ώσπου τελικά, τον άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Ο 60χρονος, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλεύεται ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος έχει σοβαρά κατάγματα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη, προκειμένου να καταφέρουν να μην χάσει το μάτι του.

 

Μέχρι στιγμής, ο 60χρονος άνδρας δεν έχει δώσει κατάθεση στις Αρχές και παραμένει σε κατάσταση σοκ.