Σκληρή κόντρα Μουκίδη-Σφακιανάκη – Μουκίδης: «Απαγορεύω να λες τα τραγούδια μου»!

Βόμβα μεγατόνων έχει εκραγεί τις τελευταίες ώρες στην ελληνική μουσική σκηνή με την κόντρα του συνθέτη Γιώργου Μουκίδη με τον Νότη Σφακιανάκη. Ο Γιώργος Μουκίδης ανακοίνωσε ότι στέλνει εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος έχει ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες.

 

Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά τη σφοδρή και άδικη ομολογουμένως επίθεση που δέχθηκε ο Νότης Σφακιανάκης από Αλβανούς τραγουδιστές, με αφορμή τη συναυλία του στα Τίρανα.

 

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο γνωστός συνθέτης αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον του γνωστού τραγουδιστή, ωστόσο εικάζεται ότι η ενέργειά του έχει να κάνει με την εμφάνιση του καλλιτέχνη στην Αλβανία, πριν από μερικές ημέρες και οι αντιδράσεις, που αυτή, προκάλεσε.

 

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε:

 

«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».

 

Ο Γιώργος Μουκίδης έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη, όπως τα «Δεν σε χρειάζομαι», «Δεν μπορώ να καταλάβω», «Ένα γράμμα», «Η Στέλλα η Σμυρνιά», «Μια ματιά σου μόνο φτάνει» και άλλα.

 

Πηγή: eleftherostypos.gr