Εκρήξεις, Διώρυγα, Ισθμός, αποκατάσταση, κλειστός, κατολίσθηση

Σοκ: Με ελεγχόμενες εκρήξεις θα λύσουν το πρόβλημα στη Διώρυγα του Ισθμού!

Με την εφαρμογή της μεθόδου των ελεγχόμενων εκρήξεων φαίνεται πως προτίθενται οι αρμόδιοι να προχωρήσουν στην περισσότερο επεμβατική μέθοδο αποκατάστασης των προβλημάτων στη Διώρυγα του ισθμού, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του loutraki365.

 

Του Γιάννη Κ. Ηλιάδη

 

Όπως αναγράφηκε και στο προηγούμενο αποκλειστικό ρεπορτάζ του loutraki365, οι εργασίες που εκτελούνταν σταμάτησαν αμέσως, με απόφαση του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών, Τάσου Μούτσου. Σημειώνεται ότι ο συνολικός όγκος των χωμάτων και πετρωμάτων που κατέρρευσαν, υπολογίζεται στα 1,5 – 2,0 χιλιάδες κυβικά μέτρα, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία των υπευθύνων.

 

Με αυτό το δεδομένο πλέον, και με τη διαπίστωση ότι τα πρανή τουλάχιστον στο συγκεκριμένο σημείο, είναι αποσαθρωμένα, οι υπεύθυνοι συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναθέσουν σε εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο θα αναλάβει με ειδικούς αναρριχητές να γκρεμίσει τα πρανή ή την τοποθέτηση εκρηκτικών, κατόπιν ειδικής μελέτης, για να πραγματοποιηθούν ελεγχόμενες εκρήξεις!Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
7 + 3 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.