ΣΟΚ! Νεκρό βρέφος 6,5 μηνών στο Λουτράκι

Μια απίστευτη τραγωδία έχει συγκλονίσει την πόλη του Λουτρακίου. Ένα βρέφος έξι μηνών διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το περιστατικό όπως μεταδίδει το dmnews.gr, συνέβη στις 9 το πρωί.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, το μωρό φέρεται να έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της νύχτας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα του στο Α.Τ. Λουτρακίου, το θήλασε το βράδυ και όταν το επόμενο πρωί πήγε να ελέγξει αν κοιμάται, το βρήκε νεκρό. Αμέσως το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές, με τη μητέρα να φεύγει υποβασταζόμενη με τη βοήθεια του συζύγου της από το Κέντρο Υγείας και τους γιατρούς να έχουν σοκαριστεί από το γεγονός.

 

Φως στα αίτια θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία και νεκροτομή, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο που προήλθε πιθανώς από παθολογικά αίτια.

 

Σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού, είναι από τη Γερμανία και φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλων στο Λουτράκι, από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου. Μάλιστα, σκόπευαν να αποκτήσουν σπίτι στην περιοχή, καθώς δήλωναν γοητευμένοι από το μέρος.