ΣΟΚ: Υποψήφιος Δήμαρχος φέρνει μπράβους στο Λουτράκι

Σε μια κίνηση που μόνο ερωτηματικά μπορεί να προκαλέσει προχώρησε υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutraki365.gr, υποψήφιος Δήμαρχος, εκμεταλλευόμενος πιθανόν την πείρα που έχει αποκομίσει από προηγούμενη επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο της νύχτας, πραγματοποίησε πρόσφατα ταξίδι αστραπή στην Ελευσίνα, προκειμένου να συνομιλήσει και στη συνέχεα να συμφωνήσει στην πρόσληψη τριών μπράβων με μεγάλη εμπειρία σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας.

 

Η εργασία που τους ανατέθηκε είναι η γενικότερη περιφρούρηση της εκλογικής διαδικασίας την ημέρα των εκλογών, Κυριακή 26 Μαΐου.

 

Το ποσό με το οποίο θα αμειφθούν οι τρεις μπράβοι του υποψηφίου Δημάρχου ανέρχεται στα 1200 - 1500 περίπου ευρώ.

 

Η περιφρούρηση της εκλογικής διαδικασίας είναι μια πρακτική που ακολουθείται από πολλούς συνδυασμούς και δεν αποτελεί κάτι καινούριο.

 

Άλλωστε και έτερος υποψήφιος Δήμαρχος, σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες του Loutraki365.gr, έχει προγραμματίσει, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, συνάντηση με όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του, για να τους δώσει οδηγίες για το πως θα πρέπει να κινηθούν και να βοηθήσουν στην εύρυθμη λειτουργία όλων των εκλογικών κέντρων και γενικότερα να συμβάλλουν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

 

Αυτό που δημιουργεί εντυπώσεις και ερωτηματικά είναι η επιλογή των πληρωμένων μπράβων.

 

Ίσως η ένταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο προεκλογικό σκηνικό της πόλης του Λουτρακίου να οδήγησε τον υποψήφιο Δήμαρχο να μεταφέρει τις πρακτικές των μαγαζιών της νύχτας στην ημέρα των εκλογών.

 

 

φωτό αρχείου