Spa-ει όλα τα ρεκόρ το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου

Φαίνεται ότι οι "δύσκολες εποχές" ανήκουν για τα καλά στο παρελθόν για το Υδοθεραπευτήριο Λουτρακίου - Loutraki Thermal Spa, καθώς σταδιακά ανακτά έδαφος στην προτίμηση του κοινού και μέρα με τη μέρα, σαββατοκύριακο με σαββατοκύριακο πετυχαίνει και νέα ρεκόρ επισκέψεων. 

 

Μόνο σήμερα, Κυριακή 19/3, περισσότερα από 400 άτομα επισκέφτηκαν το Spa Λουτρακίου και χρησιμοποίησαν τις εγκαταστάσεις του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι, 50 άτομα ήταν σε λίστα αναμονής για να απολαύσουν κάποια από τις θεραπείες που προσφέρει.

 

 

Η ανοδική πορεία του Spa Λουτρακίου επιβεβαιώνεται και από τα συνολικά στοιχεία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο ή επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί κατά 40%.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει σε προσιτές τιμές, είναι δύο από τα "δυνατά χαρτιά" του Spa Λουτρακίου.

 

Η ποικιλία επίσης των προσφερόμενων υπηρεσιών δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και οικονομικής δυνατότητας να απολαύσουν τη θεραπεία που τους ταιριάζει.

 

 

Στα ιδιαίτερα δημοφιλή προγράμματα του Spa συγκαταλέγονται το υδρομασάζ στις πισίνες, σε συνδυασμό με σάουνα ή και ατμόλουτρο, οι ιαματικές θεραπείες, το μασάζ προσώπου ή σώματος, όπως και τα μονοήμερα πακέτα που έχουν δημιουργηθεί για να συνδυάσουν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών με τις διαφορετικές τεχνικές θεραπειών.

 

 

Η αύξηση της δημοφιλίας του Spa Λουτρακίου, αποτελεί σίγουρα όφελος για το σύνολο της οικονομίας της πόλης.