Σπουδαίος Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop των Antetokounbros

Για ακόμη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του δείχνουν πόσο σπουδαίοι άνθρωποι είναι. Από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό όσων επλήγησαν από τις μεγάλες φωτιές στην Ελλάδα. Το ίδιο κάνουν και τώρα.

 

Με ένα story του στο Instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε γνωστή ακόμη μια πολύ σπουδαία κίνηση του ίδιου και των αδερφών του: θα στηρίξουν και οικονομικά τους πυρόπληκτους από τις φωτιές σε Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο.

 

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο αποφάσισαν να διαθέσουν για την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα το 50% των εσόδων από το e-ehop που διατηρούν, το antetokounbros.shop.

 

«Είμαστε όλοι αδέρφια. Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα» ανέφερε η «αφίσα» που ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

Το ίδιο story έκαναν στους δικούς τους λογαριασμός και οι Θανάσης, Κώστας και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που είδαν τις καταστροφικές φωτιές να κάνουν στάχτη όνειρα και περιουσίες.

 

Μέσω της πρωτοβουλίας GiANT Heart, ο πρωταθλητής του NBA και MVP των τελικών προσέφερε δωμάτια σε ξενοδοχεία της Αθήνας για να μείνουν πυρόπληκτοι, ενώ στις 3 Αυγούστου ακύρωσε τη μεγάλη γιορτή στη γειτονιά του, τα Σεπόλια, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι φωτιές σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ