Στα μαύρα όλη η Κορινθία - "Λύγισαν" και τα σίδερα στην κηδεία της 23χρονης Αλεξάνδρας (video)

Ο σπαραγμός της μάνας που δε θα κρατήσει ποτέ ξανά το παιδί της στην αγκαλιά της. Μιας μάνας που έμελλε να κηδέψει  την μονάκριβη της κόρη. Την Αλεξάνδρα της...

 

Ο πόνος της είναι αβάσταχτος. Κοντά της βρίσκονται φίλοι και συγγενείς που τη στηρίζουν. Αλλά τα λόγια παρηγοριάς δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο της.

 

Το μικρό χωριό της Αλμυρής, πλημμύρισε κόσμο. Παντού νέα παιδιά, κλαμένα, μαυροφορεμένα. Παιδικοί φίλοι, συμμαθητές, συμφοιτητές της 23χρονης Αλεξάνδρας που ήρθαν από την Πρέβεζα για να της πουν το τελευταίο αντίο.

 

Ένας ατέλειωτος, βουβός θρήνος. Για μια κοπέλα που “έσβησε” ξαφνικά και άδικα, όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της.

 

Η Αλεξάνδρα είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Ώσπου μετά από μια επέμβαση ρουτίνας, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση προς τον θάνατο, λέει ο πατέρας της.

 

Από τη πλευρά του, ο δικηγόρος του γιατρού που καταγγέλλουν οι συγγενείς της 23χρονης Αλεξάνδρας ότι το τέλος της οφείλεται σε δικό του, ιατρικό λάθος, μιλώντας στο LIVE NEWS, ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του έκανε ότι ήταν δυνατό για να τη βοηθήσει.

 

Τις επόμενες μέρες, και εφόσον οι συγγενείς της ξεπεράσουν το αρχικό σοκ του χαμού της νεαρής κοπέλας, δεν απέκλεισαν να κινήσουν τις διαδικασίες ώστε η υπόθεση να πάρει τη νομική οδό…

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

viralnewsgr.eu