Στη φυλακή ο Ροναλντίνιο!

Την προφυλάκιση του Ροναλντίνιο αποφάσισε το δικαστήριο της Παραγουάης, που εκδίκασε την υπόθεση με το πλαστό διαβατήριο, με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο σούπερσταρ να συνεχίζει να βρίσκεται υπό κράτηση.

 

Την παράταση κράτησης του Ροναλντίνιο και του αδελφού του, Ρομπέρτο Ασίς, αποφάσισε δικαστήριο της Παραγουάης, χαρακτηρίζοντας τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο ως ύποπτο φυγής. Ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και Παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Βραζιλίας επιχείρησε την περασμένη Τετάρτη (4/3) να εισέλθει στη χώρα με πλαστό διαβατήριο, έγινε όμως αντιληπτός, συνελήφθη και πέρασε το χθεσινό (6/3) βράδυ στο κρατητήριο.

 

Όπως αποκάλυψε το βραζιλιάνικο “ESPN”, Ροναλντίνιο και Ρομπέρτο διανυκτέρευσαν σε ένα κελί όπου η θερμοκρασία άγγιζε τους 35 βαθμούς Κελσίου, με μοναδική «πολυτέλεια» έναν μικρό ανεμιστήρα. Στο ίδιο κελί, ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε ως… συγκατοίκους κρατούμενους που κατηγορούνται για εμπόριο ναρκωτικών και δολοφονίες!

 

Σήμερα που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο αν και όλοι ανέμεναν ότι θα αφεθεί ελεύθερος, η δικαστής Κλάρα Ρουίς Ντίας έκρινε ότι το παράπτωμά του είναι σοβαρό και διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση, θεωρώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να φύγει από την Παραγουάη. Ο δικηγόρος του Ροναλντίνιο χαρακτήρισε “απίστευτη” την απόφαση και δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση, ωστόσο ανησυχητικό για τον Βραζιλιάνο είναι το γεγονός ότι η νόμιμη προφυλάκιση μέχρι την έκβαση της δίκης στην Παραγουάη, μπορεί να κρατήσει ως και 6 μήνες.

 

newsit.gr