Στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εν όψει των εγκαινίων, το Σάββατο, της 84ης ΔΕΘ.

 

Σήμερα Παρασκευή στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί από στελέχη της Fraport για την πρόοδο των εργασιών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Ακολούθως, στις 19:30, θα συναντηθεί με την Εθνική Ομάδα Τυφλών και στις 20:45 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

 

Βάσει του προγράμματος, στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΔΕΘ και το ΔΣ των εργαζομένων της ΔΕΘ και στις 10:30 θα επισκεφθεί περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

 

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στις 13.20.

 

Το βράδυ του Σαββάτου, στις 20:00, θα μιλήσει στο Βελλίδειο, ενώ την Κυριακή στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

 

Ο κ. Μητσοτάκης, από τη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να αναλύσει το κυβερνητικό σχέδιο, με πηγές του Μαξίμου να έχουν διαμηνύσει πως το σχέδιο «ανάπτυξη για όλους» περικλείει «τολμηρές πρωτοβουλίες αλλά και το ξεμπλοκάρισμα - μετά από χρόνια αδράνειας - σειράς μεγάλων επενδύσεων οι οποίες θα δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ