Στην Ηλεία θα έλθει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θα συναντηθεί με πολίτες και εκπροσώπους επαγγελματιών

 

Με  ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλεία, ο οποίος θα επισκεφτεί τέσσερις περιοχές όπου θα έχει συναντήσεις με  πολίτες, τοπικούς φορείς καθώς και στελέχη του κόμματος.

 

Αρχικά ο κ. Μητσοτάκης και συγκεκριμένα μετά τις 10:30 π.μ. θα μεταβεί στην Αρχ. Ολυμπία, όπου  πρόκειται να επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο καθώς και την αγορά της ιστορικής πόλης.

 

Εν συνεχεία και περίπου  στις 12 το μεσημέρι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Κρέστενα, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει δεκτός στην κεντρική πλατεία από τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων  Σάκη Μπαλιούκο, τοπικά στελέχη καθώς  πολλούς κατοίκους της περιοχής.

 

Αμέσως μετά εξάλλου ο Κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί την πόλη του Πύργου,  όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης στη 1 το μεσημέρι θα συναντήσει τους πολίτες στο Café L’ Opera (28ης Οκτωβρίου και Καστόρχη), ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με εκπροσώπους των επαγγελματιών  της περιοχής, οι οποίοι θα του θέσουν σοβαρά προβλήματα που έχουν σχέση με τα κόκκινα δάνεια.

 

Τις απογευματινές ώρες εξάλλου ο κ. Μητσοτάκης  θα μεταβεί στην περιοχή της Ανδραβίδας, ενώ εν συνεχεία θα αναχωρήσει για το Αίγιο όπου θα έχει μια σειρά από συναντήσεις  με  κατοίκους και φορείς.

 

protinews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ