Στην Κωνσταντινούπολη και το ξενοδοχείο Divan Kurusecme, για το κρίσιμο ραντεβού των μετόχων της EuroLeague για το μέλλον της διοργάνωσης.
Μεγάλη μέρα για την EuroLeague είναι η σημερινή (28/4) στην Κωνσταντινούπολη και το ξενοδοχείο Divan Kurucesme για την κρίσιμη συνάντηση των μετόχων για το μέλλον της διοργάνωσης.
Τον Παναθηναϊκό AKTOR εκπροσωπούν οι Βασίλης Παρθενόπουλος (πρόεδρος της ΚΑΕ), Μαργαρίτα Θάνου (νομική σύμβουλος) και Βαγγέλης Δεσύπρης, ενώ τον Ολυμπιακό οι Γιώργος Σκινδήλιας (αντιπρόεδρος ΚΑΕ) και Νίκος Λεπενιώτης (Γενικός Διευθυντής).
Ζητήματα όπως ο αριθμός των ομάδων, τα νέα συμβόλαια, το μέτωπο FIBA – NBA και η συνεργασία με την BC Partners, είναι θέματα τα οποία απασχολούν και είναι ζωτικής σημασίας για την επόμενη ημέρα της EuroLeague.
Οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα και άπαντες περιμένουν με αγωνία τους καρπούς της συνάντησης των μετόχων της EuroLeague.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ