Στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου οι Παναγιώτης Νίκας - Αναστάσιος Γκιολής (Εικόνες)

Στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 24 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, προκειμένου να ευχαριστήσουν το ιατρικό προσωπικό, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει, αλλά και να συζητήσουν πιθανές βελτιώσεις και ελλείψεις του συστήματος Υγείας που μπορούν να καλυφθούν από την Περιφέρεια...

 

Δείτε το μήνυμα που ανέβασε ο Αναστάσιος Γκιολής, στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

 

Επισκεφθήκαμε το πρωί με τον Περιφερειάρχη κ. Π.Νίκα το Γ.Ν.Κορίνθου και το Κ.Υγείας Λουτρακίου.

Συνομιλήσαμε με τον Διοικητή Γρηγόρη Καρπούζη, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Νίκο Καμπά, τον Διευθυντή Επιτροπής Λοιμώξεων-Πνευμονολόγο, Κ.Μπάρλα, τον Διευθυντή Οικονομικού - Διοικητικού κ. Μ.Σαββανό και Τομεάρχες Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Ευχαριστήσαμε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το Ιατρικό-Νοσηλευτικό-Διοικητικό και Προσωπικό καθαριότητας καθώς τηρεί τον Όρκο που έδωσε τούτες τις δύσκολες ημέρες που περνά η χώρα μας.

Εμπράκτως η Περιφέρεια είναι δίπλα στο καθημερινό αγώνα τους καθώς ενισχύσαμε το Νοσοκομείο με στολές, γυαλιά και αναπνευστήρες.

Προχωράμε αμέσα στην ενίσχυση με Ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων και την ανακαίνιση χώρου μαγειρίων και είμαστε εδώ τώρα και περισσότερο μετά για την περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου και των Κ.Υγείας του Νομού.